tiistai 9. tammikuuta 2007

Valitan ehkä turhasta, mutta valitan nyt kuitenkin

1. Blogin tekstejä saa kommentoida, ja on ihan hyväkin, jos joku sanoo jotakin jostakin. Muutenhan minä en voi millään tietää, että, mitä mistäkin seuraa.. ainakin, jos on jotain, mikä ajaa kaikki pois niin sanokaa, kiitos. Kirjoitus-ja asiavirheetkin on kiva saada korjatuiksi, mutta kielenhuollosta sain kuulla tarpeekseni ennen kirjoituksia, niistä ei kiitos mitään.

2. K-supermarket Kotikentästä on kunnon leipä loppu aina, jos sitä sattuu hakemaan illemmalla, paitsi silloin, kun hakee jotakin muuta, muttei juuri leipää tarvitse. No, mitäs tuosta tänään sieltä oli myös kurkku loppu ja sekin oli ollut espanjalaista. Syödään sitten pahaa leipää paljaaltaan...

3. Matkalla kotiin, joku keski-ikäinen herrashenkilö meinasi ajaa pyörällä takaa päälleni ja kommentoi sitten asiaa: "Seuraa liikennettä, vasemmaltatulija.." Hämmästyksen jälkeen ensimmäinen ajatus oli, että "Ai, onko Jyväskylässä liikennettäkin...?" Sitä paitsi, minä en ole tulossa vasemmalta, vaan kovasti menossa sinne päin... :)

4. Sain tänään yliopiston kalenterin ja siinä toisesta kalenterista asioita kopioidessa, tuli mieleen, että, jos tästä tammikuusta selviän hengissä niin sitten minua ei tapa mikään.

5. On ahdistavaa, kun ei saa suuta auki silloin, kun pitäisi.. Katsoo vaan ja katsoo vieläkin vaan, kun joku joka osaa päättää nopeammin tulee ja vie kaiken mennessään..

6. Miten muka kilpikirvojen erite (sellakka) saa karkin maistumaan paremmalta.. tai miten muka karmiiniötököillä värjätyt karkit ovat jotenkin houkuttelevampia... entä miten muka liivate on jotenkin ylivoimainen verrattuna esimerkiksi pektiiniin..

7. Millä tapaa "kasvis"ruoka, jossa on juustoa on läheskään vegaaninen, kuten eräs nimeltä-mainitsematon-ravintola väittää, sillä juustossa on aina juoksutetta, luki paketissa tai ei, joka voi edelleen olla eläinperäistä tai mikrobiologista.. Minä en kyllä pidä vasikan vatsalaukkua mitenkään vegaanisena, tiedä sitten muista..

8. Kurkkukarkit loppuivat, kun unohdin, etten ostanutkaan uusia, niin kuin piti

9. Palkkakuittikin tuli joululoman töistä.. Muuten oli kaikki toki oikein, mutta tapaninpäivän 4 tunnista olisi pitänyt tulla 8 tunnin palkka, mutta eipäs tullukaan yhtään mitään... Saa nähdä, mitä uudenvuoden päivästä tulee.. Sen, kun tein vielä kipeänä ja aloitin ennen 7:ää... Kannattaa mennä siivoamaan lentoasemalle, asiakkaat ovat keskimäärin mukavia ja palkkakin tulee joskus, silloin tällöin, oikein :)

10. Tämän päivän kävelysaldoksi tuli 14 km, eikä siinä muuten mitään, mutta, kun toinen jalka aloitti särkemisen ensimmäisen 1,5 km jälkeen..

11. Helsingin kaupungin päättäjät ovat ihan pöljiä, kun yrittävät pakkoliittää Sipoota itseensä.. No, vahvistakoot vain käsitystäni helsinkiläisistä..

12. Radiokanava, jota eniten kuuntelen sai aika kovan tuomion eräässä blogissa.. ja, kun asiaa miettii tarkemmin, niin onhan sieltä kaikki kunnon juontajat hävinneet pois vuoden sisällä ja muutenkin.. On se kumma, miten sitä voi kuunnella kuuntelematta oikeasti ollenkaan..

13. Pääkin alkoi särkemään tästä kaikesta.. hyvä, kun olin nyt näinkin myöhään koneella, niin en varmasti nukahda taaskaan ajoissa.


Voisi ehkä luulla, että päivä meni huonosti, mutta ei se kyllä oikestaan kovin huonosti mennyt.. Kokouksessa oli mukavaa (vaikka vähän väsyttikin, aika paljonkin), siellä oli paljon kivoja ihmisiä, jostain syystä viihdyn siinä porukassa :) Päivän nuijasaldo jäi yhteen(!) ja kauniita silmäpareja näin kahdet tänään ;)

Hyvää yötä ja anteeksi kaikille joita olen jotenkin loukannut :)

1 kommentti:

satukonttinen kirjoitti...

lisäyksenä kohtaan 7.: sain tietää, että tarjolla todellakin on myös vegaaninen vaihtoehto, vaikka listassa ei sitä mainitakaan, ja että vegaanisen version saa sellaista pyytämällä ja, että merkintä (veg. ruoan nimen jäljessä)tarkoitti vain, että tällainen vaihtoehto on olemassa--sitä vain pitäisi tajuta pyytää.. Pyydän anteeksi niiltä, joille olen edellisen kaltaisesti väittänyt... Erehdys oli inhimillinen ja tässä siis korjaus asiaan --- Tarkoituksella en ole kenellekään pajunköyttä syöttänyt(vaikka onkin vegaanista ;) )

Edelleenkään en aio kertoa, mistä paikasta on kyse, mutta, kyllä sen voi rivien välistä lukea helpostikin.. Ainakin jos on jonkinlainen käsitys, mistä puhun.. :)